Англієць зі 158-ї спроби склав іспит на водійське посвідчення

І це була тільки теорія

[media=213902]В Англії чоловік щоразу провалював теоретичний іспит в автошколі. Йому вдалося здати тільки зі 158-ї спроби.

На перездачі він витратив 3000 фунтів

Тепер наполегливого британця очікує практична частина. В соцмережах гадають, скільки буде спроб. Деякі вважають, що чоловіка краще взагалі не пускати за кермо. Але з ними не згоден Марк Тонг, директор британської компанії Select Car Leasing.

«Складання іспиту з водіння може бути одним із найскладніших завдань в нашому житті, і деяким з нас може знадобитися набагато більше спроб, ніж іншим», - зазначає Тонг

Раніше антирекорд належав дівчині, яка провалила іспит 117 раз. В антирейтингу також є 72-річний чоловік і 47-річна жінка, яким на складання практичної частини було потрібно більше ніж 40 спроб.

За матеріалами видання Timesnownews

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Олег Нечидюк

Олег Нечидюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень