9 підроблених посвідчень водія та 4 свідоцтва про реєстрацію авто виявили у Рівному

Лише у червні зафіксували чотири сумнівні автівки

9 підроблених посвідчень водія та 4 свідоцтва про реєстрацію транспортних засобів виявили працівники сервісних центрів МВС Рівненщини з початку року. 

Окрім того, траплялися випадки, коли під час огляду автомобіля експерти виявляли підроблені кузови та двигуни, повідомляє пресслужба сервісного центру МВС. За 6 місяців цього року на Рівненщині виявили 11 сумнівних автомобілів.

Найчастіше підробляли номера кузовів.

 

Таких автівок виявили аж 10. 

 

Лише у червні у сервісному центрі МВС у Рівному виявили два  Renault 19, Volkswagen Golf та «Toyota RAV4» зі слідами підроблених номерів кузовів.

Зібрані матеріали та транспортні засоби направили до поліції.

Аби вберегти себе від придбання транспортного засобу з перебитими номерами кузова чи двигуна, варто звернутися до сервісного центру МВС для оформлення договору купівлі-продажу та перереєстрації авто у присутності продавця і покупця, радять фахівці.

Договір купівлі-продажу складають безкоштовно при перереєстрації транспортного засобу, документ в електронній формі заповнює адміністратор.

Важливою процедурою є проведення працівниками експертної служби МВС огляду або експертного дослідження транспортного засобу.

До речі, у сервісних центрах МВС Рівненщини з початку року оглянули 24 678 транспортних засобів.

Під час огляду перевіряють ідентифікаційні номери і реєстраційні документи.

Під час експертного дослідження спеціалісти встановлять відсутність чи наявність ознак пошкодження, підробки чи заміни номерів двигуна, шасі або кузова, заміни панелі з ідентифікаційним номером транспортного засобу та підроблення реєстраційних документів. 

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень