Анаморфоз у Рівному з’явився на підземному руслі Усті (ФОТО/АУДІО)

Створювали його дві ночі

Художники з Києва майже три доби (в день і вночі) розмальовували плац перед ТЦ «Злата плаза». В результаті там з’явилось унікальне місце для селфі.

А точніше анаморфоз.

Так у світі називають великі 3D-картинки на асфальті.

Перша така картинка, розмірами 25 м квадратних, з’явилась у Рівному з ініціативи команди «Злати Плази». Про це нам розповіла керівник відділу реклами торгового центру Лігіта Кусік.

Зауважимо, що головне питання, яке ми задали дівчині з цікавим ім’ям Лігіта звучало так: «Чому саме на цьому місці з’явився місток через Устю?».

Таку відповідь нам дала Лігіта Кусік:

Відділ маркетингу та реклами працював над цієї ідеєю – малюнком перед торговим центром. Вибрали саме цей малюнок – міст через річку Устя. Це історичний малюнок, по суті. Бо саме на цьому місці історично знаходилося гирло річки, яка текла по нинішній вулиці Симона Петлюри.

Малюнок такий створювали професіонали зі столиці. Працювали і вдень, і вночі. Обрали столичних художників, бо хотіли, щоб було якісно.

 

Ми там створили спеціальне місце, звідки треба фотографувати малюнок. На фото все виглядає гарніше, а вживу таких спецефектів не помітиш.

Не виключає Лігіта Кусік того, що таких креативних малюнків згодом у «Златі Плазі» буде більше.

Такий анаморфоз малювали «не для бізнесу, а для емоцій», запевнила Лігіта Кусік.

До речі, вартість малюнка, за нашими даними, приблизно 40 тисяч гривень.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень