«Ампутували ногу, борються за життя», – терміново потрібна допомога для військового з Рівного (ФОТО)

Він був під завалами телевежі 7 годин

14 березня російські окупанти завдали ракетного обстрілу по телевежі на Рівненщині. Внаслідок атаки 21 військовий загинув, ще 9 – потребують лікування.

Біда прийшла у сім’ю Сокол, де постраждали двоє осіб – Віталій та його тесть. На жаль, старшого з родини Соколів врятувати не вдалося, повідомив міський голова Рівного Олександр Третяк. Він просить небайдужих допомогти потерпілому військовому:

- Віталій 7 годин був під завалами вежі, отримав травми та внутрішні кровотечі. Медики ампутували йому ногу. Але боротьба за життя нашого захисника триває.

 

Родина Віталія усіма силами бореться, а наш обов'язок підтримати їх та допомогти фінансово. Звертаюсь до кожного, хто може і бажає допомоги сім'ї військовослужбовця, зробіть це!

 

Вдома Віталія чекає дружина та двоє синів: 10 та 3 років. І наше завдання зробити все, аби їх батько повернувся додому живий та здоровий!

Банківський рахунок дружини Віталія – Вікторії Сокол:

4149 4993 4134 9965

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень