Американський професор дарував рівненським дітям футболки, монети і морозиво (ФОТО)

Вихованці «Літньої академії» урочисто проводжали свого викладача

У Рівненському інформаційно-ресурсному центрі «Вікно в Америку» днями відбулась зустріч із професором, викладачем факультету англійської мови, іноземних мов та журналістики Університету Лінкольна (США) Ноелом Гірмансом. Більше десяти років професор займається волонтерською практикою на Рівненщині, де викладає англійську мову в літніх таборах.

Також Ноел Гірманс відомий у США як автор книги про засновника афроамериканського реалістичного роману Чарльза Чесната (Charles W. Chesnutt; America's First Great Black Novelist by J. Noel. Heermance).

Щирими словами подяки, віршами, піснями, танцями проводжали вихованці «Літньої академії» свого наставника Ноела Гірманса, - розповіли в Рівненській обласній бібліотеці.

Діти презентували на майданчику перед бібліотекою все, чому вони навчилися упродовж занять в літній школі. Не обійшлося без презентів. Кожному вихованцю професор Ноел подарував майку з українсько-американською символікою, дизайн якої діти попередньо розробляли самі, а також ювілейні американські монети та морозиво.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Оля Багній

Оля Багній

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень