Американська корпорація відтворює Рівненщину в інтернеті

Сергій Гупаленко, сертифікований фотограф Google, відзняв мікрорайон Ювілейний у Рівному.

Спільний проект облдержадміністрації та компанії Google стартував ще у 2014-му, але тоді «Цифрове перетворення Рівненської області» не завершили. Бо не працювали усі сервіси.

Олег Костюкевич

Нині ж технології дозволяють відзняти локацію у 3-D форматі, чим і займаються експерти Google на Рівненщині, каже Олег Костюкевич:

- Зараз у проект включили 3-D візуалізацію об’єктів, тобто ми можемо побувати на самих об’єктах, пройти той чи інший туристичний маршрут сидячи за комп’ютером, або використовуючи гаджет. І найголовніше, що об’єкти можна без проблем додавати. Також ми можемо змінювати контактні дані усіх туристичних об’єктів, які ми маємо згідно з цим переліком.

Крім об’єктів, які найчастіше шукають туристи, на карти Google внесли інформацію про унікальні дерев’яні церкви області.

Їх понад дві сотні, 170 – яких можна побачити на мапах у мережі.

Нині ж у планах експертів компанії відзняти віддалені села області. Зауважимо, окрім цього проекту туристичний потенціал області популяризують і на міжнародних виставках. До слова, нещодавно область представляли у Шанхаї.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень