Alyosha відіграла перший сольник у Рівному (ФОТО)

Напередодні ввечері поціновувачі творчості співачки зібрались у Текстильнику. Серед гостей було багато молодих пар, дітей та навіть хлопців із місцевої військової частини. Натомість Alyosha отримала цікавий подарунок від дівчаток.

Концерт тривав дві години. Alyosha виходила на біс із відомою піснею "Феромоны", після чого влаштувала своїм фанатам автограф-сесію.

Зал був майже повний. Цікаво, що на заході було багато хлопців ...у військовій формі. Між іншим, саме військовим Alyosha присвятила кілька пісень. А ще зізналась, що дуже хоче, аби в Україні настав мир.

За дві години Alyosha встигла заспівати відомі хіти і представити кілька прем'єр.

Люди співали і танцювали протягом усього концерту, а після виступу більшість подалась за автографами. Між іншим, того вечора співачка вдруге проводила автограф-сесію.

Нагадаємо, Alyosha вперше приїздила у Рівне у рамках свого всеукраїнського туру.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень