Аліна Лящук - холостячка з Рівненщини - взяла участь у проєкті «Звана вечеря» (ФОТО/ВІДЕО)

На каналі СТБ

Мешканка Корця Аліна Лящук, яка брала учать у проєкті «Холостяк», знову з’явилась на екранах телевізорів.

Дівчина взяла участь у шоу «Звана вечеря».

За звання найкращого господаря та грошову винагороду разом з Аліною змагалися переможець Мастер Шеф 7 сезон Вадим Бжезинський, власниця секс-шопів Анжела та учасник шоу «Холостячка» Артем Шепель.

Першим до себе гостей запросив Вадим Бжезинський. Він приготував каре ягняти, на закуску - морські гребінці та креветки під назвою «Морська бомба», а десерт на основі манго назвав «Цукор білий в сирій воді».

Після вечері вся четвірка знімала веселі тік-токи та пила вино. 

Наступною до себе в гості покликала холостячка Аліна Ляшук. Дівчина приготувала суп із назвою «Завидний мужчинчик», салат з крабовими паличками «Пишні форми», а десерт «Зигзаг удачі» був сирною запіканкою з яблуками.

Щоб розважитись, Аліна запропонувала гостям зіграти у фантики на бажання.  

А ось найскандальніший учасник «Холостячки» Артем Шепель на основне приготував індичку під апельсиновим соусом «Шлях переможця», на десерт  — насіння чіа з шоколадом та фруктами під назвою «Смак перемоги». Закуска теж вразила гостей — тарталетки з ікрою та червоною рибою під назвою «Обличчям до обличчя».

Після вечері Артем запропонував суперникам зайнятися різноманітними спортивними вправами.

Екстравагантна власниця мережі секс-шопів Анжела Запорожець приготувала на закуску гуакамоле під назвою «Зелений дракон». Основна страва «Нудьга в ліжку» вразила гостей подачею — Анжела винесла велику варену курку і просто поставила на стіл. Вона була подана разом з різноманітними соусами. На десерт жінка подала грушу з сиром дор-блю під назвою «Солодка штучка». 

Перемогу в 13 випуску шоу «Звана вечеря» здобув Вадим Бжезинський.

Страви Аліни гості розкритикували. І навіть спробували на смак гель для жіночих інтимних ігор, який подарувала Аліні власниця секс-шопів Анжела.

Фото - зі сторінки в Інстаграм Аліни Лящук та скріни з відео СТБ

Наші новини у Telegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень