Акція під Верховною Радою: рівняни просять добудувати будинки недобросовісних забудовників (ФОТО)

Мітингують разом з мешканцями інших міст України, який спіткала така ж доля

Рівняни протестують у Києві проти недобросовісних забудовників. Це люди, які купили квартири у забудовника ДБН ще два роки тому, а квартир досі немає. Частина вкладників долучилася до всеукраїнської акції, розповідає один із клієнтів ДБН Олег Солопчук:

Підтримали всеукраїнську акцію протесту проти недобросовісних забудовників. Тобто вимоги – державна добудова. Притягнення до відповідальності винних. Оскільки після відкриття кримінальної справи забудовника ще не опитали.

Після мітингу ошукані мешканці різних міст України рушать до Офісу президента, де чекатимуть на представника влади. Далі плануються акції у Рівному. 

Нагадаємо, що свої квартири досі не отримали сотні клієнтів забудовника ДБН. У середньому кожен заплатив близько пів мільйона гривень, тож йдеться про сотні мільйонів витрачених дарма грошей, говорить Олег Солопчук.

Водночас, для розв'язання питання у Рівному працює депутатська комісія, яка має оголосити про результати роботи після 1 березня.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень