Мар’ян Года купує «Верес»... Частково. (ФОТО/ВІДЕО)

Мар’ян Года вірить у те, що клуб розвиватиметься

Пакет акцій ПАТ НК «Верес» купить рівненський пивзавод. Ще частину акції особисто придбає власник пивзаводу «Рівень», депутат Рівнеради Мар’ян Года. Про це він сам і повідомив:

- В першу чергу я планую купити пакет акцій товариству «Рівень», а для себе теж частину акцій. Я член наглядової ради, я не можу не мати пакету акцій публічного акціонерного товариства.

 

Є світова практика, загальноєвропейська, спонсорами клубів зазвичай виступають пивоварні заводи. Оскільки у нас є футбольний клуб і пивзавод, то це абсолютно нормально. Місто не може бути без пивзаводу і без футболу.

Мар'ян Года

Мар’ян Года також зазначив, що бачить «Верес» у Першій лізі:

- Думаю, нам треба закріпитися спочатку у Першій лізі.

 

Років два там побути, а потім буде Прем'єр-ліга.

Завтра, 30 квітня, відбудеться чергове засідання наглядової ради НК «Верес», а Мар’ян Года є її членом. Йому доручать особливі обов’язки:

- Мені пропонують роль координатора між командою й органами місцевої й державної влади. Оскільки я планую придбати пакет акцій, то зрозуміло, що я підтримуватиму клуб.

 

Мене до складу наглядової ради покликав Іван Надєїн, я б хотів йому допомогти розвивати клуб. Закликаю усіх так чи інакше допомогти Надєїну розвивати клуб.

 

Я думаю, що до розвитку клубу можна буде залучити керівників промислових підприємств, депутатів. В місті є багато фінансово спроможних людей, є медіа активні.

До слова, це засідання завтра о 12 зможуть побачити усі. На офіційному ютюб-каналі «Вереса».

Цікаво і те, що Мар’ян Года заговорив про створення спортивного бару у Рівному. Місця, де зможуть збиратися футбольні вболівальники. А ще не виключив власник пивзаводу і те, що у Рівному створять новий сорт пива для вболівальників рівненського «Вереса».

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4


 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень