Актори «Гри престолів» розказали, кого з героїв вони б хотіли оживити

Сьогодні стартує показ шостого сезону

Поки шанувальники «Гри престолів» сподіваються, що Джон Сноу повстане з мертвих, зірки серіалу вибрали, кого вони хотіли б повернути до життя.  Результати опитування виявилися досить несподіваними з одного боку і повністю логічними - з іншого.

Джон Бредлі (в серіалі – Сем Тарлі): «Я не став би воскрешати Джона Сноу. Я б вибрав Робба Старка, тому що мені здається, що його шлях несправедливо скоротили, але ж він все робив правильно».

Мейсі Вільямс (Ар'я Старк): «Нед Старк, тому що він міг загасити пожежу ще до того, як вона почнеться. Він знав те, що іншим тільки належить дізнатися. І його смерть стала початком кінця для кожного».

Іван Реон (Рамсі Болтон): «Мені дуже подобався Тайвін Ланністер. Я знаю, що він жахливий, але Чарльз Денс з його роллю відмінно впорався. І заради власного задоволення я б хотів знятися в одній сцені з ним».

Ханна Мюррей (Гілл): «Для мене очевидний вибір - Кейтелін Старк. Донькам потрібна мати! І Мішель Фейрлі просто чудова. Мені вона дуже подобалася».

Крістофер Хів’ю (Тормунд): «Нед Старк. Поверніть Шона назад!»

Айзек Хемпстед-Райт (Бран Старк): «Робб Старк. Я б хотів повернути декого зі Старків, заради себе самого. У нас закінчуються Старки!»

Майкл МакЕлхаттон (Русе Болтон): «Шон Бін був приголомшливим, так що Нед Старк. Або Тайвін Ланністер».

Ліам Каннінгем (Давос Сіворт): «Тайвін Ланністер. Мені подобався цей персонаж. Мені його не вистачає. І Чарльз Денс - фантастичний актор».

Наталі Еммануель (Міссандея): «Я б хотіла побачити Неда Старка, тому що це ж Шон Бін - і він неймовірно крутий!»

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Оля Багній

Оля Багній

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень