Акт єднання між двома майданами проведуть у Рівному. Вперше

З нагоди Дня соборності, який відзначатимуть у вівторок, 22 січня

Організовує такий захід міське товариство «Просвіта» разом з міським управлінням освіти.

Детальніше розповіла голова товариства Катерина Сичик:

Будемо проводити акт єднання між двома майданами: майданом Незалежності і майданом Магдебурзького права. Будемо нести великий такий прапор: 100 прапорів будуть з’єднувати, буде молодь нести до майдану Незалежності. Це до 100-річчя соборності.

 

Там буде такий досить короткий, але такий місткий мітинг, де буде театралізоване проголошення так, як це було на Софіївській площі у 1919 році, акту злуки.

За словами Катерини Сичик, ще на майдані будуть виступи деяких школярів. Потім урочистості перейдуть у драмтеатр. Катерина Сичик пояснила, що школярів через урочистості з уроків не зриватимуть. До участі в акції долучать лише старшокласників, у яких в той день буде урок історії. Також на відзначення Дня соборності запрошують громадськість міста.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень