«Акцент - на жовтий»: 8 стильних образів для жінок 50+ (ФОТО)

Ці образи - для весни та літа

Ми вже розповідали про образи у рожевому кольорі для жінок 50+ . Тепер хочемо розповісти про ще один модний колір - жовтий.

Він стає особливо популярним з настанням тепла. Адже допомагає створити позитивний настрій, зробити образ яскравим і помітним. І цього року в моді - жовті сукні. 

Фешн-блогерка з Німеччини Таня Ягер, якій за 50 років, показала в Інстаграм, як можна з допомогою жовтого кольору створювати стильні образи для жінок її віку.

Зокрема, вона використовує його у вигляді акцентів луку, додаючи лише 2-3 речі цього кольору.  

З піджаком та джинсами

Щоб образ з чорним приталеним піджаком і темно-сірими джинсами не виглядав похмуро і не додавав віку, Таня Ягер пропонує

додати до нього жовті сумку і туфлі-човники.

 

Ще маленька родзинка цього образу - ремінь і шарфик на сумці з леопардовим принтом. Адже у цьому принті теж є жовтий і чорний кольори.

 

Окуляри сюди підійдуть теж з леопардовою оправою.

Можна в цьому образі замінити чорні джинси на сині й замість сумки з ручкою взяти жовтий клатч. Доповнить лук хустинка з принтом, де є чорний, білий (під колір майки) та жовтий кольори. 

Ще образ з тим же чорним піджаком і синіми джинсами. Але додано леопардовий шарф + ті ж жовті акценти.

Більш яскраво й ефектно образ виглядає з жовтими піджаком і сумочкою та світло-сірими джинсами. Він доповнений білими сорочкою і лоферами.

З класичними штанами

Для прогулянки, походу на виставку підійде ось цей образ з білими звуженими донизу штанами та бежевою блузою. Він би виглядав блідо і непомітно, якби не жовті акценти - сумка, шльопанці і принт на хустинці, якою пов'язано голову. 

Образ з бежевими класичними штанами і такого ж кольору коротким тренчем обіграйте жовтими акцентами, серед яких, окрім сумки і туфель-човників, накинутий на плечі жовтий светр. Такий образ цілком підійде для офісу. 

Зі шкіряними штанами

Шкіряні коричневі штани модна блогерка поєднала з жовтими (лаймовими) пуловером та клатчем. Додала до образу босоніжки у тон штанам та прикрасу на шию.

З сукнею

Біла літня сукня з блакитним рослинним принтом теж прекрасно поєдналася з жовтим кольором: клатчем і шльопанцями. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень