5 кольорів одягу, які приховають повноту (ФОТО)

Це не тільки чорний

Смарагдово-зелений

Глибокий смарагдово-зелений відтінок і увагу до себе приверне, і приховає неідеальні обриси тіла. Особливо цей колір підійде зеленооким жінкам із теплим відтінком шкіри.

Поєднання смарагдово-зеленого з іншими нейтральними кольорами, такими як чорний, білий або сірий, також може створити ефект схуднення.

 

Червоний

Він допоможе створити ефектний образ, який не скоро забудеться, тоді як така сама річ у чорному кольорі виглядатиме банально.

Приміром, одягніть однотонну червону сукню із запахом, яка візуально подовжує та виструнчує фігуру.

Темно-синій (наві)

Це другий після чорного колір, який робить фігуру стрункішою. Він підходить для всіх тонів шкіри, і буде доречним як в офіційних, так і повсякденних ситуаціях.

Спробуйте поєднати темно-синю сукню, приміром, з рожевим плащем для яскравості і контрасту.

 

Чи одягніть сорочку у вертикальну чорно-білу смужку з темно-синіми штанами. 

Шоколадний

Це ще один простий спосіб досягти візуальної стрункості. Шоколадний сумісний із усіма відтінками шкіри. Крім того, він не такий важкий, як чорний, і тому має освіжаючий ефект.

Цей колір чудово виглядає у костюмах, коктейльних сукнях та одязі стриманого крою, наприклад, спідницях-олівець.

 

Яскраво-рожевий

Цей колір у 2023 році особливо модний.  Оберіть, приміром, яскраву фуксію для витонченого та ефектного образу. Сміливі рожеві кольори та візерунки створюють ілюзію для очей, відвертаючи увагу від загального контуру.

Спробуйте смугасту сукню на гудзиках, сукню з квітковим принтом або спідницю в горошок, щоб вигідно виглядати у цьому відтінку.

 

Джерело: Апостроф

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень