Адмінам телеграм-каналів, які «зливали» інформацію про роздачу повісток, загрожує до 8 років: про ситуацію на Рівненщині

Чи потрапить за ґрати — вирішить суд

Правоохоронці взялися за телеграм-канали, які зливали інформацію про роздачу повісток і таким чином перешкоджали мобілізації військовозобов’язаних. На Рівненщині виявили шість таких каналів і за цим фактом розпочали кримінальне провадження.

Інформації щодо деталей справи не розголошують, бо триває досудове розслідування, повідомила Радіо Трек речниця Рівненського управління СБУ Анна Свінціцька.

До слова, подібні телеграм-канали виявили і в інших регіонах України. Зокрема, мешканцю Луцька, який був адміністратором телеграм-каналу і чат-бота про роздачу повісток, повідомили підозру та передали до суду обвинувальний акт.

За подібну діяльність таким інфлюенсерам загрожує до восьми років за ґратами.

Раніше ми писали про таке:

В поліції м. Рівне знають про «повісточні» телеграм-канали, але не мають на них управи

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень