Адель відмовилася написати пісню за 7,5 мільйонів доларів

Таку суму їй пропонували за саундтрек до нового фільму про агента 007

Саундтрек до нового фільму про Джеймса Бонда «Спектр» написав Сем Сміт, проте спочатку це повинна була зробити британська співачка Адель. Нагадаємо, вона за пісню до стрічки про агента 007 «Координати Скайфол» у 2013 році отримала «Оскара». Тепер, незважаючи на можливість ще раз поборотися за найпрестижнішу кінонагороду і неймовірно щедрий  гонорар, Адель від пропозиції відмовилася.

Подейкують, продюсери фільму «Спектр» запропонували Адель рекордну суму в 7,5 мільйонів доларів за саундтрек. За те, щоб пісні до нової стрічки писала саме Адель, виступали режисер Сем Мендес і виконавець головної ролі Деніел Крейг. Однак Адель записувати саундтрек відмовилася - через те, що, на її думку, перевершити «Skyfall» просто неможливо. Тільки після цього продюсери фільму звернулися до 23-річного Сема Сміта, вирішивши ризикнути і залучити до роботи нового виконавця. Сама ж Адель нині працює над своїм новим альбомом, який має побачити світ до кінця цього року.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Оля Багній

Оля Багній

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень