Адель скандально осоромилася на телебаченні (ВІДЕО)

Невдалий жарт про секс-туризм


Співачка "потрапила" під гнівні коментарі через невдалий жарт про секс-туризм в Африці. Ролик назвали "ганебним".
 
Варто було співачці Адель засвітитися в епізоді комедійного шоу "Суботнього вечора у прямому ефірі" (SNL), як вона зіткнулася з обуренням громадськості, пише CNN.

Разом з колегами по скетчу Кейт Маккіннон і Хайді Гарднер її звинуватили у знущаннях і заохоченні секс-туризму в Африці, але ж дівчата хотіли всього лише пожартувати.
 


Адель, Маккіннон і Гарднер грали в епізоді шоу розлучених жінок, які радять відвідати Африку заради її природи, унікальної культури, "човнів племені" і "масивного бамбука".
 
В цей час на задньому плані чорношкірі чоловіки водять по пляжу білих жінок і переносять їх на руках. Хоча на YouTube ролик набрав понад 38 тис. лайків, у соціальних мережах скетч звинуватили в розповсюдженні стереотипів, заохочення секс-туризму та фетишизації африканських чоловіків.

 Ця пародія була байдужою і недоречною. Чоловіки і жінки в Нігерії, Намібії, Південній Африці та Демократичній Республіці Конго борються за свої життя, і представляти континент як місце сексуального паломництва білих жінок - ганебно, - написала в Twitter Шенеква Голдінг, журналістка R&B Vibe.


 
Якщо ви хочете торкнутися цієї теми, потрібно бути трохи розумнішими і тоншими, або не чіпайте її взагалі", - додав ведучий MTV Дометій Понго.

При цьому багато коментаторів визнали ролик смішним: їх розвеселило, як Адель намагалася стримати сміх під час двозначних коментарів актрис шоу.

 

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень