Адель зізналась, що їй досі соромно за розлучення з чоловіком

Живе з ексчоловіком по сусідству

У квітні 2019 року Адель подала на розлучення з чоловіком Саймоном Конекі. Їхній шлюб тривав усього три роки, тоді як співачка марила міцною сім'єю на все життя. 

У телевізійному інтерв'ю з Опрою Вінфрі 33-річна Адель розговорилась про розлучення, яке завдало їй багато болю та змусило піти зі сцени. Співачка, батько якої пішов з сім'ї, коли їй було усього два роки, обіцяла собі побудувати зразкову сім'ю – одну й на все життя.

На фото: співачка Адель зі своїм ексчоловіком Саймоном Конекі

Як з'ясувалось, вона довго брехала собі, що все гаразд, аби лише її син Анджело жив у повноцінній родині.

На емоціях вона розповіла друзям, що: «насправді нещаслива, не живу, а просто існую». 

З самого раннього віку я пообіцяла собі, що коли в мене будуть діти, ми залишимося разом і будемо єдиною сім'єю, і я дуже, дуже довго намагалася… Мені просто соромно, що я не влаштувала свій шлюб, – відверто зізналась Адель.

На фото: Адель із сином Анджело

Я ставлюсь до шлюбу дуже серйозно… Здається, ставилась, адже я ніби знехтувала цим, вийшовши заміж, а потім так швидко розлучившись, – додала артистка.

Після драматичного розриву Адель знайшла у собі сили зберегти теплі стосунки з Саймоном Конекі. За її словами, вона все ще любить його, хоч і не закохана у нього. Співачка вдячна колишньому за те, що був поряд на піку її слави й тим самим «врятував їй життя».

Я думаю, що Саймон, мабуть, врятував мені життя. Я могла легко піти хибними стежками та загубитися… Він був найстабільнішою людиною, яку я коли-небудь мала. І навіть зараз я довіряю йому своє життя, – заявила Адель.

Зараз екси живуть одне напроти одного в Лос-Анджелесі. Усе заради 9-річного сина Анджело, якого вони продовжують виховувати разом.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень