Абрамовичу стало зле не через отруєння, – розвідка США

Першими тему з отруєнням Абрамовича підняли розслідувачі Bellingcat

У ЗМІ з'явилась інформація, що на початку березня Романа Абрамовича намагались отруїти, разом з ним, мовляв, постраждали ще кілька представників української делегації на перемовинах. Проте в американській розвідці цю версію спростовують.

ЗМІ з посиланням на джерела в американській розвідці кажуть, що про отруєння не йшлось. Причиною нездужання олігарха називають «екологічний фактор».

Розвідка США вважає, що Абрамовичу було зле через екологію

Про що саме мовиться – чиновник з розвідки не уточнив.

Раніше у пресслужбі Абрамовича підтвердили, що у російського бізнесмена справді були симптоми отруєння, проте зараз він вже почуває себе нормально.

Першими тему з отруєнням Абрамовича підняли розслідувачі Bellingcat. Вони зазначили, що погано олігарху стало під час перемовин у Києві. Такі симптоми, характерні для хімічної зброї, начебто були у ще кількох делегатів.

Абрамович лікувався у Туреччині

Журналіст Шон Вокер з посиланням на власні джерела написав, що Абрамович навіть втрачав зір. Після цього його доставили на лікування до Туреччини.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень