У Вараші пікетували. Працівниця банку «кинула» людей на десятки тисяч гривень (ФОТО)

Поліцейські розпочали розслідування

У Вараші мешканці сьогодні пікетували під відділенням А-Банку. Люди обурені діями працівниці місцевого відділення. Дівчина, за їхніми словами, виявилася шахрайкою.

На місці пікету була одна з потерпілих від шахрайства – Тетяна Панасюк. Жінка говорить, що восени отримала від працівниці фінустанови довідку про погашення кредиту. Однак вже перед Новим роком їй повідомили, що вона винна банку гроші. Тетяна Панасюк розповіла свою історію журналісту «Радіо Трек».

Я підходила до представниці А-Банку Юлії Скібчик аби відкрити кредит. Вона порадила безвідсотковий, якщо я його закрию протягом 5 місяців - відсотків не буде. Я закрила за чотири місяці. Вона дала мені довідку про закриття кредиту. Це було ще восени, і через два місяці мені почали телефонувати з банку, що у мене там кредит непогашений.

 

Вона мені відповіла, що там якась плутанина, вона все вирішить. Потім я дізналася, що у мене 14 500 гривень боргу. А та довідка, яку вона мені видала про погашення, то там взагалі вона ліві номери повписувала кредиту. І не мій договір, а зовсім інший якийсь. Під скажені відсотки. Я його в очі не бачила. Вона мені навіть не показувала.

Повний магазин людей (де вхід до відділення банку, - ред). Кажуть, що людей 800 обманутих. Кажуть, що вона кредитки видавала, а люди навіть не знали пін-коду до цієї картки. Коли хотіли скористатися карткою, виявлялося, що це не ті картки.

 

Є люди, які перерізали картки, а виявилося до 24 тисяч боргу. А ще з приводу мого - я мала класти на свою картку кошти, а вона сама переводила їх на погашення кредиту, і виявилося, що вона переказувала частину коштів на інші рахунки.

 

А потім вона мені видала довідку, і була спокійна. А було багато історій, що на руки давали їй гроші.

 

З Рівного приїхали представники А-Банку та сказали, що розбиратимуться. Нині люди заповнюють заяви. 

Згаданої шахрайки на місці роботи не було. У Вараші кажуть - зникла.

Також Тетяна Панасюк додала, що подала заяву до служби безпеки банку, а також до поліції. Там спільно з департаментом захисту економіки відкрили кримінальне провадження. Збирають докази та заяви людей. В А-Банку нам повідомили, що проводять власне службове розслідування.

На сьогодні служба безпеки А-Банку проводить службове розслідування. Факт шахрайства з боку колишнього співробітника банку вже встановили.

 

Банк проводить перевірку з визначення суми збитків, завданих клієнтам і банку. Додатково веде роботу безпосередньо з цим співробітником з відшкодування шкоди потерпілим.

За фактом шахрайства відкрили кримінальне провадження.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень