А що по мораторію? У Рівному з'явився новий бігборд (ВІДЕО)

Але є нюанс, який робить його не новим

Новий бігборд з'явився у Рівному, на вулиці Дубенській. Розташований він практично навпроти дубенського меморіалу. Відео з бордом надіслали у редакцію Радіо Трек наші слухачі.

Нагадаємо, що у Рівному діє заборона на встановлення нових рекламних конструкцій. Рішення виконком ухвалив у 2020 році, і діє мораторій до 15 квітня 2025 року.


Втім, як з'ясувалося, цей бігборд не новий.

 

На місці його розміщення комунальники проводили земляні роботи, тож борд за погодженням з власником перенесли на інше, погоджене раніше місце, пояснює начальник департаменту благоустрою Рівного Руслан Гудима.

За його словами це вкрай болюче питання для власників рекламного бізнесу. Нагадаємо, що загалом вперше заборону на встановлення нових рекламних конструкцій у Рівному погодили у 2018 році, і відтоді щоразу продовжують. 

ВІДЕО у нашому телеграмі
 


 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень