У Луцьку масово скаржаться на голого «чорта» на білбордах (ФОТО)

Людей обурила реклама

Мешканці Луцька скерували до міської ради численні скарги через рекламні сюжети на білбордах. На рекламних вивісках був напівоголений чоловік, який має «непритаманні людині зображення вух з надягнутою каскою з рогами та написом «ПеклоБуД».

У зв’язку з цим комунальне підприємство «Луцькреклама» скерувало відповідне подання до Головного управління Держпродспоживслужби у Волинській області для проведення вивчення заявлених фактів

У результаті перевірки було встановлено, що така реклама порушує етичні, гуманістичні, моральні норми, нехтує правилами пристойності.

 

Використання зображення напівоголеного чоловіка в рекламі є дискримінаційним за ознакою статі. Подібний підхід є свідченням непрофесійності та використання недобросовісних маркетингових практик.

 

Реклама визнана ДИСКРИМІНАЦІЙНОЮ, що підтверджено експертним висновком наданим ВГО «Українська Асоціація Маркетингу», – йдеться у повідомленні.

За результатами розгляду справ щодо дискримінаційної реклами прийняли рішення про накладення на рекламодавця штрафу на загальну суму 44 тисячі грн.

Джерело: konkurent

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень