«А де обручка»: у мережі запідозрили, що Каменських розійшлася з Потапом (ФОТО)

Інтернет-детективи тут же почали припускати, що між Каменських і Потапом проскочила чорна кішка

Багато пар через війну переживають не найкращі часи. Тепер і один з найміцніших союзів українського шоу-бізу, Потапа і Настю, підозрюють у сварці.

Настя Каменських і Потап вже більше трьох років разом, як пара, не рахуючи багаторічної співпраці, як колег. Робочі або особисті, їх відносини завжди здавалися вкрай гармонійними.

Однак зараз шанувальники зіркової пари запідозрили недобре: в Україну з-за кордону Потап і Настя повернулися окремо, в соціальних мережах співачки з'являються сумні пости та ін.

А недавнє фото і зовсім змусило всіх бити тривогу - на своїй сторінці в Instagram Каменських опублікувала знімок, на якому видно, що обручка з її пальця зникла.

Сумнівів додали і міркування співачки про те, як для неї змінилося поняття дому за останній час.

Розглядаючи фото співачки, зроблені в поїзді по дорозі до Києва, фанати звернули увагу, що і очі у Каменських стали надзвичайно сумними. Інтернет-детективи тут же почали припускати, що між Каменських і Потапом проскочила чорна кішка.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень