Обман виявити неможливо: жінки з цими іменами брешуть просто майстерно

Введуть в оману будь-кого

Інга

Перед жінками з таким іменем навіть детектор неправди буде безсилий. Інга за роки тренувань навчилася брехати майстерно. Вона ніколи не нервує, не видає брехню язиком тіла чи жестами. Вона настільки вживається у вигадану роль, що ні в кого навіть думки не виникне засумніватися. Інга вдається до брехні у крайніх випадках, де все прораховано заздалегідь.

Діна

Вона є символ приказки «довіряй, але перевіряй». Дане ім'я наділило свою володарку не тільки чуйністю та добротою, а й вмінням обманювати. Вона теж вдається до здатності майстерно брехати тільки у певні моменти. Такі жінки не використовують брехню з корисливою метою.

Ксенія

Ксенія чітко стежить за фактами, щоб не допускати у своєму обмані промахів. Жінки з таким ім'ям доволі складні, вимогливі, прагнуть бути максимально успішними та шанованими. Вони можуть ввести в оману майстерно, тож виявити обман непросто.

Джерело: Апостроф 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Анна Карпець

Відкрити плей-лист

Собаку з двома нашийниками бачили у Новому Дворі

У Новому Дворі помітили собаку. На вигляд це довгошерста німецька вівчарка, має два нашийники.

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Більше оголошень