Готові заради коханої на все: імена, які носять найщедріші чоловіки

Перелік

Володимир

Душевна широта та щедрість Володимирів вражають — вони не поскупляться ні на добрі вчинки, ні на необхідні та спонтанні покупки. Все тільки заради того, щоб зробити рідну людину щасливою.

Ігор

Вони просто люблять робити подарунки й отримують від цього велике задоволення. Крім того, вони люблять самостійно вибирати подарунки та спостерігати за реакцією людини, яка отримає з їхніх рук щось приємне.

Михайло

Це добродушні, порядні та цілеспрямовані чоловіки, головною перевагою яких є щедрість. Вони прагнуть того, щоб його коханим людям завжди було комфортно, і вони віддадуть багато чого заради їхнього щастя. Заради цього вони не пошкодують нічого, навіть якщо й самі не в кращому фінансовому становищі.

Станіслав

Коли вони перебувають у хорошому настрої, така емоційність грає на руку його близьким — Станіслав дуже дбайлива і чуйна людина, яка обдаровує коханих усім, що вони тільки забажають!

Сергій

З цими чоловіками часом дуже складно сперечатися, тому що їм важко змінювати свої переконання та дивитися на речі під незвичним кутом, але вони здатні на компроміси з коханими. Вони дуже вдячні, не поскупляться на турботу та подарунки, якщо відчувають прихильність до когось.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Анна Карпець

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень