Винесуть мозок будь-кому: жінки з цими іменами вважаються істеричками

Перелік

Аріна

Власниця імені дуже запальна, навіть їй самій не під силу приборкати свій темперамент. Аріна безкомпромісна і не схильна прислухатися до чужої думки. Такий «букет» рис відштовхує від неї навіть найближчих.

Єфросинія

Постійно незадоволена життям Фрося без кінця вередує і бурчить. Вона може спалахнути з найменшого приводу та влаштувати грандіозний скандал. Носителька імені завжди впевнена у власній правоті та вимагає від інших визнати цей факт.

Лариса

Жінка з цим ім'ям має владну вдачу і прагне контролювати всіх довкола. Вона тиранить домашніх і вимагає від них беззастережного підпорядкування. Почувши від когось слово «ні», вона починає кричати та істерити.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Анна Карпець

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень