Ніс до стелі: жінки з цими іменами гордовиті та не помічають нікого довкола

Ці жінки надто високої думки про себе

Василина

Відрізняється запальним характером, багато що викликає у неї бурхливу реакцію. При цьому у володарки імені сильна воля і вона стримує роздратування та лють, збираючи їх у собі роками. Вона чекає, що близькі люди самі здогадаються і робитимуть все правильно.

Рената

Впевнена у власній самодостатності й в тому, що сама може вирішити будь-яку проблему. Прийняти допомогу нижче за її гідність - відмовиться від неї, навіть якщо тонутиме. Прагне бути бездоганною і ніколи не показує своїх слабких сторін.

Таїсія

Впевнена, що їй винний весь світ, постійно вимагає вибачень та підвищеної уваги до своєї персони. Не отримуючи бажаного, стає агресивною та безжальною. Поруч із нею вкрай дискомфортно, тому люди вважають за краще триматися від цієї жінки якомога далі.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Анна Карпець

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень