Манікюр, який виглядає дорого: 3 красиві та універсальні дизайни (ФОТО)

Стильні і завжди актуальні варіанти

 

 

Як казала Коко Шанель, у вас не буде другого шансу справити перше враження.

І якщо ви хочете справити хороше враження в новому соціумі, чи то роботі, чи сім’ї обранця, в образі елегантної жінки, доведеться заморочитися. Але, є кілька універсальних варіантів.

Нюдовий колір манікюру

Нюдовий манікюр — це покриття, яке виглядає розкішно, якщо виконане професіоналами. Наймодніші нюд на сьогодні це напівпрозорий, глянцевий, та мінімалістичний.

Витончений білий френч

Ще один дизайн, який прикрасить будь-які руки та впишеться у будь-який дрес-код. Проте не без кількох застережень. Найчастіше з натуральних нігтів таку досконалість випиляти неможливо (особливо якщо ви хочете френч на чіткому квадраті), і тому на допомогу приходять технології нарощення. 

Червоний манікюр

Маленька чорна сукня, елегантний костюм, шовкова  сукня-комбінація — все це ідеальні компаньйони червоного манікюру. 

Відтінки червоного вибирайте на свій смак і відповідно до кольоротипу: «теплим» панночкам підійдуть  морквяні, теракотові,  а «холодним» припадуть до смаку чисті винні, пурпурові й навіть темно вишневі. 

Та й ключова ознака дорогого манікюру — це його свіжість. Якщо ваш манікюр відріс, а кутикула встелила ніготь і розпушилася, образ  по меншій мірі виглядатиме не акуратно. 

Джерело: zhenskiy.kyiv.ua

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Анастасія Коваль

Відкрити плей-лист

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Знайдено автомобільні номера

  Знайдено автомобільні номера ВК1273НА , ВК7773ВК

Більше оголошень