Вічно молоді й красиві: жінки з цими іменами залишаються незрівнянними аж до похилого віку

Відбою від шанувальників у них не буде до глибокої старості

Олена 

Олени славляться прекрасним зовнішнім виглядом та приємним характером. Ці красуні легкі на підйом, йдуть за емоціями, а не за здоровим глуздом, а також намагаються радіти кожній дрібниці.

Світлана

Вік більшості Світлан з першої спроби визначити теж не вийде - вони майже завжди здаються значно молодшими, ніж є насправді. Допомагає в цьому їм житейська мудрість: треба тверезо дивитися на світ і не панікувати через дрібниці.

Ірина

Жінки з таким ім'ям до старості зберігають яскраву зовнішність та бадьорість духу. Завдяки постійним прагненням до чогось нового Ірина з роками стає лише привабливішою.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Анна Карпець

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень