Розбагатіють після 40: чоловіки з цими іменами стануть успішними в зрілому віці

Їх всього 3

Георгій

Творчий та енергійний власник цього імені постійно чимось ризикує — такий у нього стиль життя. Однак у молодому віці це призводить до того, що Георгій часто сидить без грошей.

З роками він вчиться на власних помилках і вже ближче до відмітки у 40 років стає успішним та заможним. 

Богдан

Сильний та рішучий чоловік, який не звик жалітися на труднощі, тому ви ніколи не дізнаєтеся, що у нього взагалі є якісь проблеми. Тим більше з грошима. В молодості Богдан змушений працювати днями й ночами, щоб забезпечувати себе і сім’ю.

А от в більш зрілому віці він вже набирається досвіду й починає заробляти в рази більше, докладаючи набагато менше зусиль, ніж раніше. У 40 років гроші вже течуть до нього рікою.

Костянтин

Власник цього імені — сміливий та відважний. Будучи молодим, він тринькає гроші направо й наліво, не знаючи, як правильно ними розпоряджатися. Ці знання приходять до нього пізніше, коли Костянтин розуміє, що розмінюватися на дріб’язок не варто.

Наближаючись до 40-річного ювілею, чоловіки з цим іменем відкривають для себе нові горизонти та шляхи залучення добробуту, тож решту життя проводять безбідно.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Анна Карпець

Теги: імена
Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень