![Північна Корея відправить інженерні війська до Донецька: Що відомо?](/uploads/media/9f/59/9f5962yz70fc44593a6386c9aff50618_orig_thumb.jpg)
![Північна Корея відправить інженерні війська до Донецька: Що відомо?](/uploads/media/9f/59/9f5962yz70fc44593a6386c9aff50618_orig_thumb.jpg)
Вправні господині зберігають цей спосіб в таємниці
Картопля за цим рецептом вийде просто неймовірна – наче ніжне картопляне пюре під хрусткою скоринкою. Нам знадобиться, власне, картопля.
До неї варто підготувати додатки на ваш смак. Обов’язково сіль та трішки олії. Можна додати чорний перець, часник, зелень або ваші улюблені спеції до картоплі. Фішка рецепту не в додатках, а в послідовності процесів.
Картоплю очистимо, кожну бульбу ріжемо на 4 частини, невеликі бульби можна не розрізати.
У каструлю наливаємо воду, додаємо сіль і доводимо до кипіння. Опускаємо підготовлену картоплю в киплячу воду. Як тільки картопля закипить, засікаємо 5-7 хвилин з моменту закипання, цього достатньо. Воду зливаємо.
Дамо картоплі охолонути, потім перекладаємо в контейнер, прикриваємо харчовою плівкою або кришкою і прибираємо в морозильну камеру на 2 години, можна на ніч.
У цьому і полягає секрет м’якості і ніжності картоплі: завдяки заморожуванню волога залишається всередині картоплі, і не втрачається під час запікання, а рум’яна скоринка, що утворилася, своєю чергою, теж перешкоджає втраті вологи.
На деко наливаємо олію, перекладаємо підморожену картоплю, розподіляємо рівномірно по деку, стежачи за тим, щоб вся картопля змастилася олією.
Запікаємо при 220 градусах 40-50 хвилин до золотистої рум’яної скоринки.
Джерело: Школа Життя
Радіо Трек: НОВИНИ
Ви з роду поляків, румунів чи угорців, якщо у вас таке прізвище (ПЕРЕЛІК)
Чому британці в шоці з українців? Їм таке і не снилося…
Затримання біля «Чайки» у Рівному: що відомо про 20-річного ділка (ФОТО)
Рак можна розпізнати за запахом. На що він схожий
Був у кожному домі, а зараз їсти не радять: Який популярний продукт СРСР зараз справедливо захейтили
Спробуйте цей салат і про Олів’є ви забудете назавжди!
Запаси їжі: як довго може зберігатися соняшникова олія
Хрусткі, а начинка тане в роті: неймовірні трубочки з лаваша за три хвилини
Багато городників цього не знають: як часто потрібно поливати картоплю?
Наминатимуть і ще попросять: унікальний рецепт смачного рулету з лаваша за 15 хвилин
Сьогодні в районі парку "Грабник" перехожий знайшов собаку. Тваринка породи Східносибірська лайка, була в нашийнику. Патрульні відвезли її в управління патрульної поліції за адресою: м. Рівне, вулиця Степана Бандери 14-А. Телефон для контакту:
На вулиці Шевченка у Рівному знайшли посвідчення військового. Документ виданий на ім'я Татаріна Бориса Петровича. За детальнішою інформацією варто звертатися за номером - 096 795 83 31
Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду