Вбережуть від ТЦК? в Україні почали продавати товари для ухилянтів від мобілізації

Українці вкотре довели свою винахідливість

На одній із популярних платформ, де кожен може викласти безкоштовне оголошення, все частіше стали з'являтися речі, за допомогою яких можна «утекти від працівників ТЦК».

Серед них і мобільні телефони, і домофони із захистом від військкомату, і навіть маски людини похилого віку, які пропонують носити на вулиці, щоб не привертати увагу військкомів.

А один із продавців взагалі опублікував оголошення, де запропонував нашивку з зображенням популярного мема та назвав її «оберегом від ТЦК». І за неї просять чималу суму – 638 гривень.

На таку тенденцію відреагував колишній речник Генштабу ЗСУ. Він засудив дії шахраїв, які вирішили заробити на ухилянтах, коли щодня українські захисники ризикують своїм життям на фронті.

- Шахраї та дільці цей тренд абсолютно чітко вловлюють і використовують, щоб привернути увагу потенційних покупців.

 

Нічого дивного. Хтось віддає життя, захищаючи країну, а хтось намагається заробити гроші таким чином, - зазначив Владислав Селезньов.

Джерело: today.ua

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Анна Карпець

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень