«Виводять на скандал»: працівник ТЦК розповів, як він мобілізує українців

Деталі процесу вручення повісток

Працівник Черкаського територіального центру комплектування Назар Кононенко вже близько року займається тим, що роздає українцям повістки.

Чоловік коментує, що через напругу у суспільстві працювати вкрай важко - чи не щодня є одна-дві людини, які намагаються вивести його на конфлікт. Деталі він розповів журналістам «Суспільного».

- Раніше всі були спокійні. На даний час в мене майже кожного дня з однією-двома людьми виникають питання. Починають виводити на скандал, - пояснив Назар.

На його думку, суспільство має зрозуміти, що зараз один військовий на фронті тягне роботу за трьох. В країні реальність така, що армія має втрати.

- Потрібно це розуміти. Інколи він (військовий - ред.) на позиції довше, ніж може собі дозволити.

 

Не спить, не доїдає, тому що це війна. Виснажується, - акцентував працівник ТЦК.

Його колега військовий Ілля додав, що армія може орієнтуватися на можливості кожного. Не обов'язково бути на передовій, щоб захищати. Є місця у тилу, робота на оборонку, акцентував він.

У ТЦК пояснюють, що в них є чіткий відбір у роздачі повісток: тих, хто не підходить за віком, вже за кілька хвилин відпускають.

 

А ті, у кого є робочі бронювання, мають мати цей документ із собою, щоб не виникало дивних ситуацій.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Анна Карпець

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень