На дитячому майданчику пенсіонерка кидала камінням та плювала у дітей. За це заплатила штраф – 51 грн

Вину жінка не визнала

У Львові судили пенсіонерку, яка на майданчику чіплялася до дітей. Залізничний райсуд Львова розглянув справу щодо жінки, яка кидала камінням та плювала у дітей на майданчику на Левандівці. Її визнали винуватою у дрібному хуліганстві та призначили покарання у вигляді мінімального штрафу – 51 грн.

Як вказано у постанові суду, яку винесли у вересні 2023 року, випадок трапився ввечері 23 серпня, приблизно о 19:00, на дитячому майданчику на вул. Сірка, що на Левандівці.

Пенсіонерку Марію обвинувачували у тому, що вона проявляла неповагу до дітей, які бавились на майданчику, плювала на них, кидала у них каміння та нецензурно висловлювалась.

 

 

З матеріалів справи відомо, що йдеться про двох 10-річних дітей, а також двох дітей віком 4 та 8 років.

Поліція склала щодо жінки протокол про адмінправопорушення за фактом вчинення нею дрібного хуліганства. На засідання суду Марія Вегера прийшла, але не визнала свою провину.

Суддя Юрій Бориславський дослідив матеріали справи та визнав пенсіонерку винною у вчиненні дрібного хуліганства, призначивши їй 51 грн штрафу. Жінка також має сплатити 537 грн судового збору. На постанову ще може бути подана апеляція.

Джерело: ZAXID.NET

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень