Чи щасливий ваш рік народження? Остання цифра розкаже про все

Цифри від 0 до 9 — це не просто числа, а ваш життєвий код

Стихія Землі: остання цифра року народження 8 або 9

Люди Землі мають величезні амбіції, які втілюють у життя поетапно, не кидаючись робити все і відразу. За це здебільшого й отримують щедру винагороду — їх люблять та поважають, на них завжди рівняються інші. Крім того, вони «на ти» із грошима й ніколи не мусять собі в чомусь відмовляти. Зазвичай народжені в такі роки люди потребують загального визнання і шани — тоді їхні здібності розкриваються ще більше.

Мінусом є те, що їм хочеться все контролювати. Найбільший їхній страх — невідомість. Це — центр стихій, колір — жовтий.

Стихія Вогонь: остання цифра року народження 6 або 7

Представники Вогню мають усі завдатки лідера, який може «запалити» серця людей уже з перших слів. «Шістки» й «сімки» не люблять самотності, тож воліють оточувати себе людьми та постійно перебувати у хорошій компанії. Також одна з їхніх визначальних рис — сильна прив’язаність до рідних. Ці люди ніколи не забувають про своє коріння і тих, хто насправді важливий.

Інша сторона медалі — агресивність. Народжені в такі роки люди візьмуть своє, попри все: їх влаштує будь-який сценарій розвитку подій, якщо у фіналі вони отримують бажане. Сезон року — літо, колір — полум’яно-червоний.

Стихія Дерево: остання цифра року народження 4 чи 5

Одна з визначальних рис тих, хто належить до стихії Дерева — впевненість у собі. Вони вдячні за все, що отримують і не намагаються заграбастати все, до чого дотягуються руки. Егоїстичними їх точно не назвеш.

Слабка сторона — жертовність: ці люди готові брати на себе дуже багато завдань, аби тільки допомогти тим, хто для них важливий. Це буквально висмоктує їхні життєві сили. Сезон року — весна.

Стихія Води: остання цифра року народження 2 або 3

Справжні дипломати, які в будь-якій ситуації можуть підібрати правильні слова та розрядити атмосферу. Чуйні та дуже розумні, мають високий рівень емпатії й вміють бути надзвичайно переконливими. «Двійки» й «трійки» володіють майже екстрасенсорними здібностями.

Це прекрасні організатори й не гірші виконавці, які завжди шукатимуть найпростіше рішення. Їхній сезон — зима, колір — чорний.

Стихія Повітря: останні цифри року народження 0 або 1

Ці люди мають дуже сильний характер та волю, люблять себе, але при цьому не менше поважають й інших. Надзвичайно самостійні, тому не терплять, коли їм вказують на недоліки. Народжені у такі роки люди не бояться самотності й легко переживають будь-які негаразди, адже стараються жити у гармонії з собою та природою. Баланс — те, чого вони прагнуть понад усе.

Найбільшим мінусом цих людей є потяг до грошей та розкоші, хоч і несвідомий. Сезон — осінь, колір — білий.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Анна Карпець

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень