Золотий манікюр: повідомили, скільки заробляють майстри нігтьового сервісу в Україні

Щоб навчитися справі, треба викласти немалу суму грошей, але, схоже, воно того варте

Якщо раніше професію майстра манікюру розглядали, як додатковий спосіб заробітку, то зараз це вже є основним вагомим джерелом доходу. Кожен майстер індивідуально встановлює вартість своїх послуг, але є одне, що їх об'єднує – це відповідальність та якість виконаної роботи, повідомляє сайт Pro Гроші.

Майстриня манікюру Олена з міста Дніпро розповіла про свій шлях у сфері манікюру. Вона займається цією справою 7 років.

- Вже понад 7 років я роблю дівчатам манікюр, використовуючи різноманітні техніки та дизайн, й найголовніше, що я досі отримую кайф від своєї роботи.

 

Записатися до мене зараз дуже складно, мої клієнти приходять на процедуру та одразу записуються на наступний місяць, адже місць потім може просто не вистачити.

Скільки коштувало розпочати цю справу?

Перші курси обійшлися дівчині у 6 000 гривень з урахуванням використаного матеріалу. Потім були додаткові курси для підвищення кваліфікації. Щоб розпочати власну справу, Олена придбала все необхідне — лампу, різноманітні інструменти, загалом витратила десь близько 40 000 гривень.

- Мені не було шкода цих грошей, адже я знала, що мій вклад в цю справу обов'язково повернеться. Зараз я можу з впевненістю сказати, що мій заробіток повністю задовольняє мене та мою родину.

Скільки зараз заробляє кваліфікований майстер манікюру?

Кожен майстер індивідуально оцінює свою працю, ціна залежить від якості і вмінь. В Олени ціни стартують від 350 грн:

Якщо говорити про свій прайс, то в мене він становить 350 гривень за однотонне покриття, у процедуру входить: зняття попереднього покриття; апаратний манікюр; укріплення; покриття базою, лаком та топом.

Дівчина каже, що працює 20 днів на місяць та намагається приймати 6-7 дівчат в день. Тобто виходить, що заробляє в середньому приблизно 50 000 гривень на місяць.

- Але, знову ж таки, потрібно постійно оновлювати матеріали, щось купувати нове та розбавляти асортимент кольорів. Я самостійно веду облік своїх матеріалів, наприклад, на одну полицю виставляю нові лаки, а на іншу – ті, що скоро закінчаться.

 

Я регулярно купую пилки, оскільки я турбуюсь про своїх клієнтів та використовую одноразові пилки. Раз на 4-5 місяців я оновлюю лампу.

 

Загалом я щомісяця купую щось нове та витрачаю в середньому 10 000-15 000 гривень на матеріали.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень