Воєнний стан та загальну мобілізацію продовжили: Рада проголосувала за законопроєкти Зеленського

Строк дії з 20 травня перенесли ще на 90 діб

Президент Володимир Зеленський 1 травня вніс до Верховної Ради законопроєкти про затвердження своїх указів щодо продовження строку дії воєнного стану та строку проведення загальної мобілізації.

Станом на сьогодні, 2 травня, Комітет із питань оборони підтримав продовження воєнного стану та загальної мобілізації. Проголосували  за це. і депутати Верховної Ради.

Відтак строк дії воєнного стану в Україні з 5 години 30 хвилин 20 травня 2023 року продовжено на 90 діб. Тобто, до 18 серпня 2023 року.

Нагадуємо, що після повномасштабного вторгнення рф в Україну, 24 лютого 2022 року в державі було запроваджено воєнний стан та оголошено загальну мобілізацію – до 26 березня. Згодом строк дії воєнного стану і загальної мобілізації продовжувався парламентом до 25 квітня, 25 травня, 23 серпня, 21 листопада, 19 лютого та 20 травня.

Джерело: «Укрінформ»

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Оксана Пицька

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень