Яке ім'я дати дівчинці, щоб вона стала щасливою та успішною

Ім'я впливає на долю людини

Вибір імені новонародженої завжди непростий. Зазвичай батьки обирають його, щойно дізнавшись про вагітність, а часом, коли маля вже народилося.

Вибір імен зараз величезний, наразі Ірин та Наталок стало зовсім мало, а батьки обирають популярні імена. Однак фахівці зауважують, що батькам варто звертати увагу на безліч нюансів, у тому числі на те, чи гармонійно воно поєднується з по батькові та прізвищем.

Важливо враховувати й інший момент: наскільки ім'я підходить дитині, яке значення і походження має. Недаремно кажуть, що ім’я здатне впливати на характер і навіть надавати певних схильностей.

Не варто називати новонароджену на честь тих родичів, у кого доля склалася трагічно.

 

Недобре, коли мама і донька мають однакові імена.

Обрати «щасливе ім'я» для дівчинки можна кількома способами:

За походженням та змістом

Наприклад, щоб дівчинка у житті була щаслива, можна назвати її Анна (благодать), Василіса (цариця), Олена (сяюча), Ірина (світ), Ольга (світла), Регіна (королева), Світлана (світла).

За знаком Зодіаку

Часто дівчаток називають з огляду на ту Стихію, до якої належить її зодіакальний знак.

Так, для представників стихії Вогню – Овни, Стрільці, Леви, краще підходять яскраві та незвичайні імена: Аріна, Кіра, Марта, Рада.

Дівчинку-Скорпіона, Рака чи Риби можна назвати м'яким ім'ям: Олена, Людмила, Наталя.

Близнюкам, Водолію, Терезам підбирають легкі милозвучні імена: Анна, Євгенія, Ксенія.

Дівчаток під заступництвом знака Землі – Телець, Козоріг і Діва, називають іменами з кількома приголосними літерами: Алла, Інна, Стелла.

За порою року, коли народилася дитина

Так, «зимові» дітки наділені стійкішим характером. Для того, щоб дівчинка не виявляла зайву самолюбність або впертість, її можна назвати ім'ям, що м'яко звучить – Світлана, Єлизавета, Юліана.

А ось «весняні» дівчатка, навпаки, часто нерішучі та не відрізняються наполегливістю. І тут «підкоригувати» характер і наділити дитину потрібними рисами допоможуть такі імена – Валерія, Варвара, Вікторія.

Народжені у літні місяці дівчатка – емоційні. Їм властива добродушність, але також вони дуже вразливі. Тому батькам краще підібрати для новонародженої тверде ім'я, воно буде для дівчинки свого роду захистом.

У тих, хто народився восени, особливо яскраво виражені передбачливість та обережність. Для того, щоб дитина не виросла закритою і замкненою, потрібно назвати дівчинку таким ім'ям, яке б додало їй впевненості у своїх силах – Алла, Єва, Злата.

Джерело: sterlegrad

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень