Гороскоп на лютий 2022: одним - гроші, іншим - конфлікти

Пощастить не всім

Овен

Останній місяць зими буде для Овнів стабільним. Цей період порадує стабільністю і добробутом. У цьому місяці необхідно зайнятися розставлянням пріоритетів.

Завдання Овнів – знайти цю точку рівноваги, розподілити свій час таким чином, щоб у першій половині лютого зробити максимум у професійній сфері, у другій – знайти час для сім'ї, рідних та близьких.

Тілець

Тільцям вдасться досягти бажаного і втілити задумане. Будь-які нові починання увінчаються успіхом завдяки завзятості й цілеспрямованості. Важливо пам'ятати, що максимальні результати прийдуть в тому випадку, якщо сконцентруєтеся на одній справі.

Місяць насичений подіями, доводиться реагувати швидко, щоб не упустити вигідний і корисний збіг обставин. Це буде ідеальний період для дружнього спілкування, для кохання, шлюбу та сімейного життя.

Близнята

Лютий буде складним періодом для любовних відносин. Ключ до успіху на найближчий місяць – максимум соціального спілкування

Цікавий період, пов'язаний із відкриттям чогось нового для себе, з інсайтами та усвідомленнями. Якість життя значно покращиться, з'явиться багато людей, нових знайомств, які дозволять їм отримати максимум користі.

Рак

Ви розумієте речі, які іншим здаються незбагненними, за допомогою інтуїції розв'язуєте завдання, які здавалися нерозв'язними.

Зірки обіцяють несподівані грошові надходження у вигляді додаткового заробітку або повернення боргів.

Ракам випадає шанс зустріти свою любов в лютому. Бурхливий роман може перерости в міцні відносини. Сімейним Ракам зміцнити відносини допоможе спільне дозвілля.

Лев

Лютий буде не найспокійнішим місяцем для Левів. Проявити варто граничну уважність, будь-яка помилка може боляче вдарити по фінансах. Друга половина місяця сприятлива для встановлення ділових контактів і укладення угод.

У справах любовних Левів чекатиме великий успіх. Вони зможуть познайомитися з людиною і зав'язати міцні відносини. Не варто відмовлятися від запрошень на побачення, вони можуть принести багато позитивних моментів.

Діва

Початок лютого буде для Дів максимально ефективним. Вони будуть задоволені обсягом виконаної роботи. У цьому місяці добре приймати важливі рішення.

Не виключено, що в професійній діяльності у них з'являться додаткові обов'язки. Фінансова ситуація буде стабільною, проте потрібно утриматися від незапланованих витрат.

Терези

У лютому перед Терезами відкриваються нові можливості і перспективи. Однак успіх не звалиться їм на голову просто так. Щоб досягти успіху, доведеться закачати рукава і попрацювати. Фінансове становище буде стабільним, проте варто контролювати свої витрати.

Для Терезів у відносинах це сприятливий період. Лютий - гарний час для зміцнення союзу з партнером і відносин з родичами.

Зараз не час для екстравагантних рішень та фінансових витрат. Варто зосередитись на професійних справах та своїх обов'язках.

Скорпіон

У лютому Скорпіони можуть відчути бажання змін. Вони можуть переглянути відносини з близькими людьми.

Лютий – найкращий час для того, щоб здобути фінансову незалежність, розв'язувати питання з боргами, принаймні спланувати все потрібним чином.

Також у цьому місяці можуть нагадати про себе хронічні захворювання.

Стрілець

У лютому Стрільці зможуть домогтися успіху в професійній діяльності. Пошук компромісу у відносинах з рідними й колегами допоможе уникнути конфліктів.

У лютому Стрільцям доведеться потрудитися, роботи буде за трьох, однак і щедра винагорода за зусилля не змусить себе чекати. У цьому місяці не варто здійснювати незаплановані покупки.

У сфері любовних відносин у Стрільців затишшя. У цьому місяці у фокусі уваги робота, і часу на романтику і пристрасть залишається небагато.

Козоріг

Лютий пройде для Козерогів у розв'язанні грошових питань. На перший план виходять питання економії – від їхнього матеріального становища залежатиме відчуття комфорту. Не виключені додатковий заробіток і нові джерела прибутку.

В лютому вони відчуватимуть у собі неймовірну силу, знайдуть у житті найкращі сторони та можливості перейти на наступний соціальний рівень. Настає період душевності, приємних зустрічей, обговорення цікавих тем та планування спільних проєктів із друзями та однодумцями

Водолій

Лютий для Водоліїв пройде під знаком змін. Вони можуть відчути, що прийшов час змінити ситуацію в особистому житті або зайнятися роботою над собою. Варто їм пам'ятати, що у відносинах з близькими людьми компроміс допоможе уникнути конфліктних ситуацій.

У лютому вони зможуть продемонструвати свої професійні навички та лідерські здібності.

У житті сімейних Водоліїв може статися охолодження до партнера. Не варто рубати з плеча, краще провести цей час наодинці зі своїми почуттями й думками та розставити все по поличках

Риби

Розраховувати на відпочинок в цьому місяці у Риб не вийде. Роботи буде багато, і вся енергія буде йти на те, щоб справлятися з поставленим обсягом завдань. На початку місяця не варто починати нові проєкти. Не виключені конфлікти з начальством і колегами.

Лютий сприятливий для впливу на публіку, підвищення популярності та впливовості. Можливий певний фінансовий успіх, отримання довгоочікуваного прибутку. Друга половина місяця сприятлива для ділових візитів, створення об'єднань та відкриття підприємств

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Сергій Шевчук

Сергій Шевчук

Відкрити плей-лист

Патрульні у Рівному знайшли східноєвропейську лайку

Сьогодні в районі парку "Грабник" перехожий знайшов собаку. Тваринка породи Східносибірська лайка, була в нашийнику. Патрульні відвезли її в управління патрульної поліції за адресою: м. Рівне, вулиця Степана Бандери 14-А.  Телефон для контакту: 

У Рівному знайшли посвідчення військового

На вулиці Шевченка у Рівному знайшли посвідчення військового. Документ виданий на ім'я Татаріна Бориса Петровича. За детальнішою інформацією варто звертатися за номером - 096 795 83 31

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

Більше оголошень