«Стільки поганих речей»: ексучасниця «ВІА Гри» шокувала одкровеннями про групу

«Ніяка творчість не може виправдати ці вчинки» (с)

Відома співачка Анна Сєдокова відповіла на запитання своїх підписників в Instagram про досвід участі в групі продюсера Костянтина Меладзе «ВІА Гра».

Вона відповіла, що не любить запитання про це. Але водночас вона вдячна, що це сталося в її житті.

Але в цьому періоді стільки ж болю, скільки й реалізації, - сказала Седокова.

Виконавиця розповіла, що нещодавно їй зателефонували з одного каналу і запропонували заспівати на «вогнику» пісню «Попытка».

Звичайно ж, її PR-менеджер відмовив.

Там було стільки лицемірства і поганих речей, що ніяка творчість не може виправдати ці вчинки, - поділилася одкровеннями Сєдокова.

Нагадаємо, Анна Сєдокова стала учасницею «ВІА Гри» у 2003 році, вона була основною солісткою (крім неї, в колективі були Надія Мейхер і Віра Брежнєва). У лютому того ж року вийшов відеокліп на пісню «Не оставляй меня, любимый!», яка вважається одним з найкращих синглів за історію гурту. У травні 2014-го Анна пішла з групи через вагітність.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень