Діють на випередження: що зробили, щоб Рівне не опинилося у сміттєвому полоні (ФОТО)

Рівняни часто скаржаться на погану роботу підприємства

Три нові сміттєвози поповнили автопарк підприємства КАТП-1728. Техніка – це найбільша проблема підприємства, повідомили у Рівнераді.

Наприклад, це було дуже помітно у січні. Тоді через сильний снігопад техніка не впоралася з об’ємом прибирання. Під час пікових навантажень по 5-6 машин були одночасно в ремонті.

Тож тепер очищати місто від сміття будуть три новенькі автомобілі марки FORD.

Зараз автопарк підприємства поповнився трьома новими сміттєвозами. Вони покращеної якості, - говорить директор КАТП-1728 Сергій МАРЧУК.

 

Рівняни зможуть побачити нові сміттєвози на вулицях міста вже незабаром.

За словами Сергія Марчука, у Рівному встановили понад 100 нових контейнерів. А наступного року планують придбати сміттєвоз з функцією очищення контейнерів.

До слова, нові сміттєвози придбані виключно за кошти підприємства. Адже з 2020 року антимонопольний комітет забороняє будь-які дотації від міста. Тим самим усі витрати, амортизація, нова техніка закладаються в тариф.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Собаку з двома нашийниками бачили у Новому Дворі

У Новому Дворі помітили собаку. На вигляд це довгошерста німецька вівчарка, має два нашийники.

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Більше оголошень