«Я самотній ніколи не був і не буду». Поплавський показав своїх колишніх дружин – сільську фельдшерку та студентку (ФОТО)

З першою дружиною він прожив трохи більше як рік

71-річний ректор Київського національного університету культури та мистецтв Михайло Поплавський розсекретив подробиці свого особистого життя.

Він зізнався, що розлучився зі своєю першою дружиною, яка працювала фельдшеркою в селі, через те, що вона заборонила йому вступати до інституту. Про це він розповів у інтерв'ю програмі «Зірковий шлях».

— Вона каже: «Вибирай – або я, або [Київський] інститут культури». Ніколи жінки не повинні чоловікам ставити так питання. Я її ранком на мотоцикл, у ЗАГС – розвівся і поїхав в інститут. Так що, жінки, не ставте чоловікам «або... або», тому що чоловік вибере те, що він хоче, – розповів він.

За словами Поплавського, із першою дружиною він прожив понад рік.

Його другою дружиною стала студентка бібліотечного факультету інституту культури Людмила, із якою він познайомився на дискотеці. Вони розлучилися 2009 року.

— Нас нічого не зв'язувало, і ми розлучилися. Сьогодні багато чоловіків і жінок мучаються одне з одним. Краще розлучитися і бути щасливими. Це моя позиція, – зазначив Поплавський.

За словами ректора, його друга дружина зараз на пенсії та займається онуками.

Поплавський зазначив, що зараз має стосунки, але імені своєї коханої не назвав.

— Я самотній ніколи не був і не буду. У любого нормального мужчини є кохана, – резюмував він.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень