«Просив зробити аборт і бажав смерті»: блогерка Саша Пустовіт розповіла, як живе насправді (ВІДЕО)

Реальне життя кардинально відрізняється від інстаграмного

26-річна українська блогерка Саша Пустовіт дала відверте інтерв'ю в програмі «Іспит з Машею Єфросиніною», в якому повідала про реальне життя зі своїм чоловіком Ігорем.

За словами дівчини, в реальному житті все зовсім не так, як зірки показують в Instagram. Саша зізналася, що зараз перебуває в шлюборозлучному процесі з блогером Ігорем Пустовітом. Виною тому стало його токсичне ставлення до дівчини. В інтерв'ю Саша розповіла, що одного разу поскаржилася мамі та подрузі на психологічний тиск з боку чоловіка і всіляке приниження.

Також Саша розповіла, що хворіла на туберкульоз закритої форми, коли була вперше вагітна. У зв'язку з цим чоловік вимагав зробити аборт, бо боявся, що дитина народиться нездоровою. 

Він сказав, щоб я зробила аборт, тому що він не буде возити хвору дитину в Німеччину на лікування.

 

Хоча лікарі говорили: "все добре, це плацентарний бар'єр, дитина народиться здоровою.

 

Якщо ти зараз зробиш аборт, ти помреш. Тому що вагітність – єдиний механізм, який підтримує зараз життєдіяльність організму, – пояснила Саша.

Крім того, блогерка розповіла, що зараз Ігор її шантажує. Мовляв, він розкриє всю правду про неї, якщо вона не підпише документи і не прийме його умови розлучення. Пустовіт оприлюднила листування з Ігорем, в якому він вимагає, щоб двоє їхніх спільних синів жили саме з ним, а також він вимагає віддати йому будинок і автомобіль.

Також Саша шокувала Машу Єфросиніну ще одним зізнанням. Виявляється, що у дівчини була булімія, яка повернулася під час першої вагітності. І ця хвороба стала ще одним приводом для шантажу з боку Ігоря Пустовіта.

Це його фетиш - мене цим принижувати і вбивати. Я не заслужила всього цього.

 

Я ж йому нічого поганого не зробила. Просто захотіла піти, мені було важко.

 

Під час нападів злості він навіть бажав мені «здохнути від раку шлунка». Він знав, що це найболючіша тема, і сама я впоратися не можу, – поділилася Саша.

Зрозуміло, Ігор подивився нове інтерв'ю своєї дружини і вже встиг на нього відреагувати. За його словами, блогерка в черговий раз збрехала. 

Я поки що залишуся без коментарів, дам час посмакувати моє приниження, а воно дійсно вийшло смачним.

 

Тільки от будь-який детектор брехні просто згорів би від перевантаження, якби він там був, – написав Ігор.

Варто зазначити, що на 30 вересня 2021 року призначено судове засідання у справі розлучення Саші та Ігоря Пустовіт. Дівчина повідомила, що буде боротися за право жити разом зі своїми дітьми.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень