Щеплення ще не зробили, а у базі внесені відомості про вакцинацію: що робити мешканцям Рівненщини

Такі помилки вже траплялися

Фото з відкритих джерел
Фото з відкритих джерел

Електронна система охорони здоров’я працює дуже повільно і це спричиняє затримку з внесенням даних про вакцинацію, з заповненням ковідних сертифікатів та з видачею електронних лікарняних. 

Наразі мешканцям Рівненщини виплачують лікарняні відшкодування за вересень, повідомили в облдержадміністрації.

Також відомо, що в області вже були випадки, коли медпрацівники вносили неправильні дані громадян про вакцинацію. Зокрема, це стосується однофамільців. Виявляють такі факти, коли людина, прийшовши на вакцинацію, вже внесена в базу. У такому випадку інформацію анульовують, повідомила координаторка вакцинації у Рівненській області Олена Гандзюк.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень