Доля зміниться на краще вже в листопаді для кількох знаків Зодіаку

Останній місяць осені підготував важливі зміни для них

В листопаді 2021 чотирьом знакам Зодіаку останній місяць осені подарує важливі зміни у фінансовій, любовній і діловій сфері. Обраних представників зодіакальних сузір'їв назвав астролог Павло Глоба.

Овен

Овнам в листопаді все задумане вдасться втілити в життя. Успіх буде слідувати за ними по п'ятах. Головне - не пропустити свій шанс ????

Лев

Леви в листопаді зможуть відчути себе справжніми царями. У них буде виходити все, за що б не взялися ???? Проте, слід уникати авантюрних операцій з фінансами, є ризик бути обдуреним.

Діва

Діву в листопаді чекає успіх на любовному фронті. Самотні представники знака Зодіаку зможуть зустріти свою половинку, а сімейні Діви - зміцнити відносини ????

Козоріг

Козерогам в листопаді чекає грандіозний успіх на роботі???? Кар'єра може зрушити з місця і стрімко піти вгору. Їм краще зосередитись саме на діловій сфері, відклавши особисте на потім.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень