У поїзді «Укрзалізниці» один з пасажирів намагався зґвалтували жінку: очевидці були незадоволені «шумом»

Її звинуватили, що «сама спровокувала»

Українка Надія Кушнір розповіла, що її намагалися зґвалтувати в поїзді. Їй вдалося уникнути насильства, а чоловік заперечував приставання.

Про це дівчина написала в Facebook. Інцидент трапився в ніч на 29 вересня. Вона разом із незнайомим чоловіком їхала у СВ-вагоні.

Спочатку чувак втирав якусь маячню, показував дружину і дитину, тоді взагалі роздягнувся і моєю рукою намагався мені показати відсутність у себе пупка.

 

Я розвернулася до стінки, він зачинив двері, стягнувши з мене ковдру, сам встав на коліна і намагався розставити мені ноги і ліз цілуватися і цілувати, – писала Кушнір.

Кушнір додала, що після такого почала кричати й, схопивши речі, побігла до провідниці. Після цього її переселили в купе до іншого чоловіка, який їхав сам.

Коли прибув начальник поїзда, «ґвалтівник» сказав, що він нібито хропів у купе, тому дівчина і втекла від нього.

Хоча інші сусідні СВ-купе чули мій крик, але всі висловили тільки своє обурення шумом, – додала вона.

Кушнір прокоментувала «втішні» слова, які почула після інциденту, мовляв, у її випадку залишилося тільки додати, що вона «була відверто вдягнена» в широкі штани й чоловіче худі та цим «спровокувала» нападника.

Чесно кажучи, мене досі трясе і нудить, і я всю ніч не могла навіть вийти в туалет, тому що боялася вийти з купе. Благо мене забрали з поїзда і довезли додому, і я жива здорова, – підсумувала вона.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень