Пасажири зайнялися сексом на борту літака (ВІДЕО 18+)

Парочка не соромилася навіть численних пасажирів, які спостерігали за ними

Пасажири найбільшого лоукостера Європи Ryanair стали свідками публічного статевого акту на багатокілометровій висоті над землею. Про це повідомляє Daily Star.

Відео пристрасної пари опублікували в соцмережах раніше цього самого тижня, але на борту якого саме рейсу стався інцидент, не вказується.

На знятих кадрах видно, як пара займалася оральними втіхами у салоні літака. Вочевидь, ролик був знятий іншим пасажиром, що сидів через прохід від хтивої пари.

Це дозволено етичними правилами Ryanair. Врахую це під час наступного бронювання, - підписав ролик його автор Алан Уайт.

Реакція членів екіпажу на публічний секс на борту лайнера залишилася неясною, проте згідно з публічними правилами авіакомпанії, пасажирів, які порушують громадський порядок, можуть примусово висадити з літака.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень