Українські заробітчани відмовляються приїжджати до Польщі на збір яблук

Фрукти продають задешево

Українські заробітчани відмовляються працювати в Польщі на зборі яблук і вибирають легшу роботу.

Фермери скаржаться на своє становище через ситуацію, що склалася. Їм нічого не залишається, окрім як дешево експортувати яблука за кордон, адже так вони можуть хоч якось заробити, - пише InPoland.net.

Польські фермери не можуть експортувати фрукти на схід через ембарго в РФ і конфлікт із Білоруссю. Тому у поляків залишається лише один варіант – експорт фруктів у Єгипет.

Попри небажання працювати саме на яблучних фермах, українці як і раніше активно їдуть на заробітки до Польщі. Вже 277 тисяч наших громадян отримали дозвіл на тривале перебування в цій країні.

Українці склали 55% іноземців, яким дали можливість жити і працювати в Польщі три роки. Далі в рейтингу розташувалися білоруси і німці.

В основному заробітчани обирають для життя польські регіони з великими міськими центрами, де є більше можливостей для навчання та роботи.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень