Відверте зізнання міністра ДНР: Донбас зруйнований, люди тікають (ВІДЕО)

Регіон фактично спустошений

Російські чиновники цинічно використовують жителів Донбасу.

Економічна ситуація в захоплених районах уже настільки жахлива, що реальну картину прямо описують прихильники Росії й «молодих республік».

Днями колишній міністр зв’язку ДНР Віктор Яценко дав інтерв’ю російському кореспонденту. А блогер Денис Казанський розставив всі крапки над «і», проаналізувавши останні заяви «новороса», повідомляє Главком.

В інтерв’ю Яценко відкрито зізнався, що з приходом Росії на Донбас цей регіон фактично спустошений, населення стрімко тікає і незабаром не буде кому сидіти в окопах і працювати на заводах. А російські політики та чиновники, які на словах дуже переживають через Донбас, насправді цинічно використовують людей у своїх цілях. І абсолютно не турбуються про рівень життя в Луганську та Донецьку.

Донецьку потрібно ставати сильнішим в економічному сенсі, щоб він був не на території випаленого поля, бо люди тікають з Донбасу і це проблема, – пожалівся Яценко.

Казанський уточнив, що люди виїжджають з Донбасу саме через окупантів, бо до початку війни такого не було.

Захищати Донбас завтра вже не буде кому.

 

І працювати на заводах не буде кому. І працювати на землі не буде кому», – продовжив Яценко.

Він додав, що всі проблеми від того, що немає визнання Росією, а це б дозволило розмістити російські війська, як в Південній Осетії та в Абхазії.

Блогер іронізує, що ці території у такому випадку «розцвітуть». Казанський підкреслює, що новороси мріють перетворити Донбас на російську військову базу. Він додав, що «догнати» Абхазію та Південну Осетію не вийде, бо Росія визнавати російські республіки не поспішає.

А російські чиновники цинічно використовують жителів Донбасу.

Додамо, що днями в телеграм-каналі «Донбас вирішує» начальниця Ясинуватського залізничного вокзалу Олена Аліпа розповіла, яка ситуація на залізничному вокзалі сьогодні. Вона з сумом повідомила, що якщо до 2014 року через Ясинувату за добу проходило 120 пар потягів, то зараз всього 12.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень