Нацбанк знизив вартість долара та євро: курс валют 2 серпня

Прогноз на курс долара до кінця року

На понеділок, 2 серпня, Національний банк України встановив офіційний курс гривні до американського долара та євро. Долар та євро слабшають щодо української гривні.

Офіційний курс долара США на рівні 26,81 гривні, що на 7 копійок менше, ніж в попередній банківський день. А євро зупинився на рівні 31,89 гривні, що на 3 копійки менше, ніж днем раніше.

Вартість валюти на міжбанку:

  • Долар – 26,78 – 26,80.
  • Євро – 31,81 – 31,84.

Кабмін заклав до державного бюджету на 2021 рік середньорічний курс долара на рівні 29,1 гривні. Міжнародний валютний фонд вважає, що курс долара США до кінця поточного року залишиться на рівні 27,98 гривні.

У Мінекономіки вважають, що до 2024 року вартість долара може зрости до 28,8 гривні за оптимістичним прогнозом та до 29,7 – за песимістичним. Більше про це можна знайти у сценарії розвитку економіки.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень